Træpillekedler

PE1 Træpillekedel

Med et grundareal på kun 0,38 m2, sætter Fröling med deres nye PE1 Pellet kedel, helt nye standarder. Den nye PE1 skiller sig ud med sin lydsvage drift og simple betjening, kombineret med lave emissioner og meget lavt strømforbrug.

Takket være den høje energieffektivitet er PE1 særdeles velegnet til lavenergi og passivhuse.

Den nye PE1 kan tilmed fås med varmtvandsbeholder til varmt brugsvand, samt en hydraulisk enhed med cirkulationspumpe, blandeventil og ladepumpe til varmtvandsbeholder. Disse to moduler kan til enhver tid eftermonteres og dermed gøre PE1 til en kompakt all-round løsning til fyrrummet.

Kedlen kan ses i vores udstilling

PE1c Træpillekedel

Den nyudviklede kondenserende træpillekedel PE1c Pellet er – som standard – udstyret med innovativ kondenseringsteknologi. I selv de mindste fyrrum sikrer denne nye teknologi et endnu højere effektivitetsniveau, er økonomisk og ekstremt stille i drift. Derudover scorer den nye PE1c Pellet med høj komfort, lave emissioner og et lavt strømforbrug.

PE1e Træpillekedel

Den nyudviklede PE1e Pellet fås som varme- eller kondenserende kedel og kan udstyres med en valgfri elektrostatisk partikeludskiller, som reducerer støvemissioner til et minimum.

Med den integrerede returløbsforøgelse drives kedlen altid i et optimalt temperaturområde og dermed øges virkningsgraden. En akkumuleringstank kan leveres med standard indbygget hydraulikpumpe.

P4 Træpillekedel

Fröling har med deres nye P4 Pellet træpillekedel sat nye internationale standarder med hensyn til design og teknologi.

Kedlen er med den gennemtænkte, fuldautomatiske drift en ren nydelse.

Kedlens funktioner:

  • Selvrensende
  • Touch display med mulighed for opkobling til internettet, så den kan fjernovervåges
  • Vakuumsuger, der fx to gange dagligt fylder mellembeholderen, kedlen tømmer så mellembeholderen, inden den igen suger piller ind
  • Tilbagebrandsspjæld, der sikrer at der ikke kan kan komme gløder op i mellembeholderen
  • Automatisk eltænding
  • Automatisk askeudledning
  • Selvrensende varmeveksler for modulerende drift.


Kedlen kan ses i vores udstilling

PT4e Træpillekedel

Robust, behagelig, sikker og alsidig: Den nye PT4e imponerer med perfektion på alle områder.

Den velgennemtænkte brug af energibesparende motorer sikrer ekstremt lavt strømforbrug. Med det slidstærke højtemperatur-siliciumcarbidbrændkammer opnår PT4e højeeffektivitetsniveauer ved de laveste emissioner. Derudover kan PT4e – som tilvalg – udstyres med en elektrostatisk partikelseparator.

Takket være det modulære design er Fröling PT4e meget let at finde plads til og at installere. Kedlen er samlet, elektrisk kablet og testet ved levering.