Kombikedler

Kombikedler2021-02-22T14:21:48+01:00

SP Dual kombikedel

Fröling SP Dual kombikedel 25Brænde- og pillekedlen SP Dual kombinerer to perfekte systemer. Med to særskilte brændkamre opfylder den alle krav til brænde og træpiller.

Høj komfort og høj effektivitet, lave emissioner og lave energiomkostninger er kendetegnende for SP Dual.

Antændelsen af brændet sker automatisk ved hjælp af pillebrænderen. Hvis brændet når at udbrænde, inden anlægget har opnået den ønskede temperatur, overtager pillekedlen automatisk og effekten i kedlen opretholdes.

Pillekedlen har integreret træpillemagasin.

SE KEDLEN HER

SP Dual Compact kombikedel

Fröling SP Dual compact kombikedel

To systemer perfekt kombineret

Den nye kombi kedel SP Dual compact

SP Dual compact fastbrændsels- og træpillekedel kombinerer to perfekte systemer – med alle fordelene ved brændsel og træpiller i to særskilte brændkamre. Høj komfort og høj effektivitet – SP Dual compactgaranterer lave emissioner og lave energi omkostninger.

Desuden, har SP Dual compact kun en varmeveksler, en retur temperatur føler, en styring og en skorsten, som bruges til begge drift metoder.

Pillebrænderen kan til enhver tid eftermonteres

S1 Turbo F med pille-flange er den idelle løsning for folk, som lige nu kun ønsker at fyre med brænde. Med S1 Turbo F med pille-flange, kan pillebrænderen til enhver tid eftermonteres.

SP Dual compact har flere fordele allerede inden den bliver monteret i fyrrummet. Den er så kompakt at installation er rent barnemad, selv i små fyrrum. Pillebrænderen på SP Dual compact er fuld isoleret og ledningsført, så alt du skal gøre er at tilslutte den. Takket være designet med kun et røggas aftræk, er det nemt at eftermontere pillebrænderen.

Stort brændkammer til halv meter stykker (op til 56 cm) med varm beklædning

Fordele:

• Nem opfyldning

• Lang forbrændings tid

• Lange fyringsintervaller

Ved 15 eller 20 kW effekt, gør SP Dual compact det muligt at fyre med brændestykker op til 56 cm. Til trods for det kompakte design, har SP Dual compact lange fyrings intervaller og er forberedt til akkumuleringstanke fra 825 liter. Beklædningen (varm beklædning) beskytter indervæggene i kedlen, og garanterer lange service perioder.

SE KEDLEN HER

Tal med en konsulent

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig snarest muligt.

Vi rådgiver i alle trin i processen mod ny varmeløsning og tilbyder også service på eksisterende installationer.