SP Dual Compact brænde- og pillekedel

///SP Dual Compact brænde- og pillekedel
SP Dual Compact brænde- og pillekedel2021-02-22T14:46:05+01:00

To systemer perfekt kombineret

Den nye kombi kedel SP Dual compact

SP Dual compact fastbrændsels- og træpillekedel kombinerer to perfekte systemer – med alle fordelene ved brændsel og træpiller i to særskilte brændkamre. Høj komfort og høj effektivitet – SP Dual compact garanterer lave emissioner og lave energi omkostninger og ikke mindst – så garanterer den nattesøvn og varmt badevand, da dette geniale design lader pillebrænderen overtage opvarmningen, hvis ikke der tilføres mere brænde. Så nu er det slut med at skulle op om natten for at fyre for at være sikker på at huset er varmt om morgenen.

Desuden, har SP Dual compact kun en varmeveksler, en returtemperaturføler, en styring og en skorsten, som bruges til begge drift metoder.

Pillebrænderen kan til enhver tid eftermonteres

SP Dual består egentlig af en S1 Turbo F  og en træpilleenhed. Så en S1 Turbo F (med pille-flange) er den idelle løsning for folk,  som lige nu kun ønsker at fyre med brænde, men som på sigt ønsker lidt hjælp fra træpillerne. Med S1 Turbo F med pille-flange, kan pillebrænderen til enhver tid eftermonteres.

SP Dual compact har flere fordele allerede inden den bliver monteret i fyrrummet. Den er så kompakt at installation er rent barnemad, selv i små fyrrum. Pillebrænderen på SP Dual compact er fuld isoleret og ledningsført, så alt du skal gøre er at tilslutte den. Takket være designet med kun et røggas aftræk, er det nemt at eftermontere pillebrænderen.

Stort brændkammer til halv meter stykker (op til 56 cm)

Fordele:

• Nem opfyldning

• Lang forbrændings tid

• Lange fyringsintervaller

Ved 15 eller 20 kW effekt, gør SP Dual compact det muligt at fyre med brændestykker op til 56 cm. Til trods for det kompakte design, har SP Dual compact lange fyrings intervaller og er forberedt til akkumuleringstanke fra 825 liter. Beklædningen (højtemperatur kedelsten) beskytter indervæggene i kedlen, og garanterer lange service perioder.

Få tilbud på SP Dual Compact
Download manual